window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Blackstone

69lei

Stoc epuizat

Blackstone spray impotriva ejacularii precoce, cu actiune rapida si efect de durata. Prelungeste durta actului sexual iar ejacularea apare doar in momentul ales de catre barbat, si nu mai devreme.

Stoc epuizat

Descriere

Blackstone spray pentru barbati, este un produs cu efect de intarziere ejaculare precoce si mentinere erectie constanta penis pana la finele contactului sexual. Acest spray actioneaza imediat si intarzie ejacularea fara niciun alt efort suplimentar. Barbatul nu se va mai simti jenat datorita esecurilor de pana acum, iar viata sexuala va reintra pe fagasul normal.

Blackstone spray ejaculare este recomandat tuturor barbatilor, indiferent de varsta, care se confrunta cu durata actului sexual. Sensibilitatea penisului este usor scazuta, fapt pentru care creste puterea de concentrare in momentul penetrarii. Partenera va putea avea parte de un penis rigid pana in momentul ejacularii ales de catre barbat sau chiar impreuna.

Blackstone se pulverizeaza inainte de contactul sexual, cu cinci minute cel mai devreme, pentru ca substanta activa sa intre perfect in piele. Produsul nu provoaca iritatie si nu afecteaza partenera.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Blackstone”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top