Produsele bazate pe afrodisiace naturale se dovedesc a fi cele mai bune stimulente sexuale atat pentru barbati cat si pentru femei, datorita experientei pe care oamenii au acumulat-o de-a lungul istoriei. Rolul unui afrodisiac este acela de a asigura stimularea profunda si intensa a partenerilor pentru a provoca placeri sexuale si mai ales pentru a induce o stare potrivita pentru sex.

Cine ar fi stiut ca produsele afrodisiace ca rosiile si amidonul din porumb ar putea fi atat de bune stimulente sexuale?

Pe langa produsele afrodisiace naturale pe care le avem precum Cantharis, Spanish Fly, Viagra, precum si de alte stimulente, afrodisiace simple se pot gasi intr-un supermarket. Nu este vorba despre un produs de specialitate ascuns în culoarele internationale, la fel de eficient ca un produs special conceput dar cu siguranta rolul de stimulator si efectele stimulente sexuale, afrodisiace atat pentru femei cat si pentru barbati se poate face simtit. Lucrurile despre care vorbim constituie produsele comune pe care, probabil le ai deja in frigider. Si daca nu le ai… e timpul sa mergi la cumparaturi, pentru ca vei adora ceea ce aceste produse pot face pentru viata ta sexuala.

Afrodisiace naturale surprinzatoare # 1: amidon de porumb 
Primul stimulent sexual al acestei liste nu este despre ceva care se mananca, ci despre amidonul din porumb pe care il simti pe piele (de preferat nuditate in intregime sau pe jumatate). Doar senzatia initiala de amidon pe piele imita senzatia lichida de matase.
Încercati câteva picaturi pe corp si veti intelege la ce ma refer. Este nevoie de putina pentru a simti fiorii acestei pudre fine pe piele pentru a va simti in al noualea cer. Insa nu va opriti din cernut; odata ce aveti destula faina pe piele, luati o perie pentru patiserie si raspanditi faina pe intregul corp al iubitului/iubitei. Poate dura un minut pana se ajunge la presiune, amidonul aluneca printre degete, dar odata ce o faci, nu va mai dura mult pana ti se vor deschide drumurile catre alte placeri.

Afrodisiace naturale surprinzatoare #2 Rosiile
Multi experti alimentari prefera sa numeasca rosiile „marul dragostei”. De ce este rosia pe lista de stimulente sexuale ? Din doua motive: in primul rand, senzatia in timp ce mananci o rosie proaspata, suculenta, este sexy de la sine. Imaginea buzelor sexy pe o rosie este suficient ca sa ti se faca pofta de alte lucruri. Sucul de rosii, desigur, picurat pe corp, mai multe sanse de a-l savura picatura cu picatura; oare nu pentru asta exista limba ? Bonus: rosiile ajuta la performantele sexuale. Ele calmeaza nervii inainte de sex, ceea ce poate fi de ajutor in mod deosebit in situatiile in care partenerii fac sex pentru prima data. In plus, rosiile sunt cunoscute, de asemenea, pentru imbunatatirea controlului muscular, care poate ajuta atunci cand e vorba de un efort.

Afrodisiace naturale # 3: Avocado 
Bun, deci acum ca ai dispozitia necesara si ai muschii „functionali” pentru actiunea care te asteapta, este timpul sa te pregatesti pentru cursa principala. Nu lasa aceasta rosie sexy singura; adauga o felie de avocado. Textura interiorului acestui fruct este atat de delicat si fin ca si unele parti ale corpului, si o poti manca sau freca de pielea celuilalt. In plus, fata de textura sa senzuala, avocado mai are si functii senzuale, facand partea din lista de stimulente sexuale naturale. Vitamina E de inalta calitate continuta in acest aliment poate stimula starea de excitare si intensitatea orgasmului. De la inceput (preludiu) si pana la sfarsit (orgasm).

Ingrediente sexy surprinzatoare # 4: Ciocolata 

Ai stiut ca a fost sa fie pe aici, in lista celor mai bune afrodisiace naturale si, intr-adevar, din ce lista de  stimulente eficiente sexuale ar putea lipsi ciocolata? Exista ceva mai sexy decat ciocolata organica fina in mainile tale? Ciocolata este cremoasa, neteda si delicioasa, dar tu stiai asta deja. Este un element chimic asemanator cu senzatia placuta pe care corpul uman o produce in timpul momentelor de indragostire. Unele studii arata ca devorand ciocolata creierul produce aceleasi senzatii ca in timp ce faceti dragoste.

Daca esti in cautarea unor afrodisiace naturale, produse ce reprezinta stimulente sexuale eficiente atat pentru barbati cat si pentru femei, esti in locul perfect, pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi produsul pe care il consideri cel mai potrivit.