window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Erotisin picaturi

45lei

Erotisin picaturi, este un afrodisiac natural ambisex ce excita organele sexuale, marind astfel interesul pentru sex. Placerea dupa penetrare este amplificata iar orgasmul mult mai usor de obtinut. Se foloseste in toate tipurile de bautura.

Descriere

Atunci cand se doreste o dorinta sexuala si mai puternica, Erotisin picaturi este ingredientul perfect pentru indeplinirea dorintelor tale erotice. Acest afrodisiac natural, actioneaza benefic asupra stimulilor sexuali, oferind o excitatie placuta asupra organelor sexuale feminine dar si masculine. Erotisin picaturi creste dorinta sexuala, inlaturand astfel monotonia din viata de zi cu zi.

Acest afrodisiac natural, este recomandat in special persoanelor care au un interes scazut pentru sex, sau se confrunta cu probleme legate de frigiditate sau potenta scazuta. La femei, ajuta si la lubrifierea organelor genitale, in timp ce creste dorinta sexuala. Usor de administrat in toate tipurile de lichid, inclusiv cele alcoolice, Erotisin creeaza rapid o predispozitie pentru sex.

Discret in administrare, acest afrodisiac este benefic cu numai cateva picaturi inainte de contactul sexual. Se absoarbe usor de catre organism si nu prezinta efecte secundare nedorite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Erotisin picaturi”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top