window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Atlant Gel

65lei

Stoc epuizat

Atlant Gel inlatura circulatia sanguina deficitara, asigurand astfel o erectie puternica si prelungita. Dupa aplicarea lui Atlant Gel, corpul cavernos va fi puternic vascularizat ceea ce va facilitata obtinerea erectiei dorite. Poate fi folosit doar ocazional pentru imbunatatirea performantelor sexuale sau sub forma de tratament pentru obtinerea performantelor de odinioara precum si imbunatatirea potentei.

Stoc epuizat

Descriere

Atlant Gel cu dublu efect asupra penisului: ingredientele sale doar de provenienta naturala au un aport esential in combaterea impotentei, iar folosit cu regularitate, poate oferi o marire penis de pana la 6 cm, efecte vizibile fiind si in circumferinta. Problemele de circulatie sanguina deficitara pot fi eliminate cu usurinta, datorita efectului vasodilatator puternic ce se va simti imediat dupa aplicare. Atlant Gel este unul dintre cele mai apreciate produse de peste hotare, folosit inclusiv de vedetele porno. Fie ca este folosit in exercitii de marire penis sau doar ocazional pentru cresterea erectiei si excitatiei penisului, Atlant Gel ofera rezultate rapide si alunga monotonia din viata de cuplu. Excitatia marita va putea fi simtita pe o durata mai mare in timpul contactului sexual.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Atlant Gel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top