window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Excite

55lei

Excite crema pentru femei, ajuta femeia sa experimenteze senzatii unice de placere. Imediat dupa aplicare, creste dorinta sexuala, iar muschii vaginali vor fi puternic contractati de placere.

Descriere

Excite crema pentru stimulare organe sexuale feminine, cu efect imediat. Acest produs este special creeat pentru femeile care au probleme de frigiditate, inlaturand efectul de apetit sexual scazut. Consistenta fina a cremei Excite, ajuta la absorbtia sa rapida in piele, avand un efect de incalzire si intensificare a circulatiei sanguine la nivelul organelor genitale.

Excite crema ajuta femeia, singura sau impreuna cu partenerul, sa redescopere centrul placerii. Oferind o stimulare clitoris rapida, imediat dupa aplicare va disparea si senzatia de vagin uscat. Penetrarea va deveni o placere, atata pentru ea, cat si pentru partener. Excite crema poate fi folosita atat ocazional cat si sub forma de tratament indepartare frigiditate, fara a creea vreo dependenta, decat cea de sex. Asigura confortul necesar pentru o viata sexuala perfect sanatosa.

Crema Excite femei, se va aplica pe labii si clitoris, pana aproape de intrarea in vagin, masandu-se intreaga zona usor, pentru ca subtanta activa sa intre perfect in piele. Ajuta femeia sa obtina un orgasm mai rapid si de intensitate maxima.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Excite”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top