window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Guarana Plus

68lei

Picaturi afrodisiace Guarana Plus, cu rol de stimulare organe sexuale feminine, creste dorinta de sex, elimina monotonia din viata sexuala a cuplului. Dizolvabil in orice bautura.

Descriere

Guarana Plus este un afrodisiac natural sub forma de picaturi pentru crestere apetit sexual la femei. Formula sa speciala creeata in laboratoarele de specialitate din Franta, a reusit sa readuca echilibrul necesar in viata sexuala a nenumarate cupluri. Usor de dizolvat in orice tip de bautura, inodor si incolor, Guarana Plus picaturi este un afrodisiac care se absoarbe deosebit de repede de catre organism.

Picaturile afrodisiace Gurana elimina frigiditatea la femei si creste simtitor apetitul sexual. Excitabilitatea organelor sexuale se face simtita pentru si mai mult timp, iar orgasmul de la sfarsit va deveni mai intens si de mai lunga durata.

Modul de administrare a lui Guarana Plus este cat se poate de simplu: maxim trei lingurite in orice tip de bautura, inclusiv cea alcoolica, iar apetitul sexual va creste simtitor. Acest afrodisiac natural nu are contraindicatii si nu creeaza dependenta organismului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Guarana Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top