Mituri despre gustul spermei
In ciuda multor mituri urbane despre cantitatea imensa de calorii din sperma, trebuie sa fie evidentiat faptul ca o ejaculare normala contine doar intre 5 pana la 8 calorii, ceea ce este de doua ori mai putin decat aceiasi cantitate de suc de portocale natural. Este mult mai dificil sa definim mirosul si gustul spermei. Persoanele care mananca doar legume crude au sperma radical diferita fata de restul populatiei. Opiniile expertilor sunt impartite. Unii resping in mod radical posibilitatea ca mirosul si gustul spermei sa fie diferit de la om la om pentru ca structura normala si factorul de pH al spermei sunt la fel pentru toata lumea. Altii admit ca nu ar fi surprinsi daca substantele care sunt eliminate in timpul urinarii si transpiratiei atunci cand mancam ceva de genul sparanghelului sau usturoiul pot afecta eventual caracteristicile organoletice ale spermei. Dar toti oamenii de stiinta sunt convinsi ca expertii nu au niciun fel de date empirice care sa demosntreze acest lucru.

Sperma vegetarienilor vs. cea a mancatorilor de carne
Cercurile in care se practica intens fie tipuri de sexualitate normala sau mai putin normala ne ofera diverse informatii, in ciuda descoperirilor expertilor medicali oficiali, sperma vegetarienilor se presupune a fi mai dulce decat cea a mancatorilor de carne. Intensitatea gustului (intr-un sens negativ) este influentata de fumatul regulat de tigari si marijuana, bautul prea mult de alcool si cafea si mancarea condimentata, sparanghel si a ciupercilor. In anumite carti specializate pentru contactul sexual oral am putea gasi si diverse tipuri de macare sistematizate care pot cauza gustul spermei putin mai amar si sarat mai moderat sau ii accentueaza calitatea. Dar, mirosul ei caracteristic este aproape imposibil de influentat.

Regulile ejacularii
Asa-numita “eticheta a orgasmului” sau regulile ejacularii – care privesc in acelasi timp si ejacularii feminine – este cunoscuta si in anumite comunitati ale homosexualilor. Prima regula care priveste toate excrementele genitale folosite in jocurile sexuale este ca mancatul acestor excremente sau frecarea lor de corp nu este o practica sexuala sigura, asa ca conteaza cu cine o faceti. Cea de-a doua regula este ca sunt tot atat de multe mirosuri si gusturi diferite de sperma (acelasi lucru se aplica si ejacularii vaginale), cat de multi oameni sunt. In al treilea rand, daca nu vreti sa va gustati propria sperma, nu aveti niciun drept sa le cereti celorlalte persoane sa o faca.

In al patrulea rand, puteti schimba un partener, dar nu puteti schimba mirosul si gustul spermei, care este afectat in mod negativ (in particular) de stres, varsta si posibila abstinenta. Puteti, totusi, sa faceti ca mirosul si gustul sa fie mai placute, sau ii puteti accentua aceste calitati. In al cincea rand, daca mancati regulat un anumit fel de mancare sau beti anumite bauturi, va puteti face sperma sa fie mai neutra sau mai dulce: citricele, bananele, ananasul, mango, alte tipuri de fructe, menta, patrunjel, telina, scortisoara, unt de arahide, ceai verde, ceai de musetel, paste, cartofi si bere. Cateva exemple de mancare si bauturi care au exact efectul opus: brocoli, varza, conopida, sparanghel, cepe, usturoi, ardei iuti, carnea rosie, produse lactate, ciocolata, alcool, bauturi carbogazoase si desigur, tigari.