Un sexolog sau medic specialist iti raspunde gratuit

Problemele care iti afecteaza viata sexuala sau buna functionare a functiilor organelor tale pot provoca disconfort si traume cu efecte negative asupra vietii tale de cuplu, precum si asupra psihicului tau. Problemele ce pot aparea sunt nenumarate si foarte complexe, iar aici poti optine un sfat avizat referitor la problema ta si o trimitere directa catre un specialist atunci cand este nevoie.

Toate raspunsurile si sfaturile pe care unul din specialistii nostrii, fie din punctul de vedere al unui sexolog sau al unui medic sunt absolut gratuite pentru oricine, ele fiind strict orientative deoarece pentru un diagnostic complect si mai ales eficient este nevoie sa consultati un medic de specialitate. Un sexolog sau un medic ce va raspunde la intrebari va va indruma catre medicul dumneavoastra de familie pentru a va scrie o trimitere catre medicul specialist de care aveti nevoie.

Intreaba un sexolog sub protectia anonimatului si elimina toate necunoscutele din viata ta sexuala, afla raspunsuri la intrebari pe care in alta parte nu le-ai putea gasi cu usurinta si lasa-ne sa iti explicam in termeni usor de inteles totul despre sex.

doctor Marius Cernat
doctor Marius Cernatmedic specialist urologie
Daniela Sangeorzan
Daniela Sangeorzanspecialist psihologie de cuplu
doctor Adriana Botea
doctor Adriana Boteamedic specialist ginecologie

Intreaba un sexolog sau un medic specialist, absolut gratuit