Orgasmul femeii este diferit fata de cel al unui barbat, chiar daca vorbim despre acelasi tip de senzatii puternice ce te fac sa tremuri si gemete puternice de placere. Cercetarile au aratat ca orgasmul la femei este mult mai complex decat cel al unui barbat. Sa vedem in continuare ce se intampla atunci cand privim cu atentie orgasmul femeii.

Toate liniile de transmisie si circuitele intregului corp sunt supraincarcate brusc si delicios. Firele se incing pana la rosu, focoasele explodeaza, clopotele suna — si totul s-a terminat pana data viitoare.

Orgasmul femeii face ca, intregul ritm al organismului sa se accelereaza. Bataile inimii ajung la 160 sau peste. Respiratia face loc gafaielilor si gemetelor. Presiunea sangelui se poate dubla. Intre timp, pelvisul o ia razna. Toate venele zonei pelviene sunt pe punctul de a exploda. Vulva pulseaza, aproape sa apuce penisul navalitor. Nervii senzitivi sunt la culme, storcand fiecare strop de senzatie. Trece atat de mult curent prin structurile senzuale incat becurile din cerebel incep sa palpaie. Femeia nu-si mai da seama de ce se intampla in jurul ei si toata atentia este concentrata pe acele 5 procente vitale ale corpului sau.

Deodata, intrerupatorul principal este atins si se intampla! Senzatii indescriptibile gonesc de la vulva, vagin si clitoris prin sistemul nervos. Zonele primitive ale creierului pierd controlul. Spatele se arcuieste, pelvisul se intinde inainte, muschii din jurul vulvei se intind, se contracta si trimit valuri de senzatie prin tot corpul. Venele pelviene se golesc rapid, picaturi de sudoare apar pe piele si o senzatie de relaxare curge in intregul organism.

Cate orgasme poate avea o femeie ?

Nimeni nu stie. Cercetatorii recenti au oprit experientele dupa cincizeci de orgasme. Tehnica experimentala in sine a fost foarte ingenioasa. In conditii atent controlate, cu observatori instruiti, reflectoare, magnetofoane si o camera video, o femeie-voluntar a avut un act sexual cu un voluntar barbat. Au facut-o pana cand ea a ajuns la orgasm, inregistrat atent de electrozi prinsi de diverse parti ale corpului sau, ca si de camera video si de magnetofoane.

Domnul a iesit imediat din scena si a fost inlocuit de alt voluntar mai mult sau mai putin nerabdator. Acest proces a continuat pana cand cincizeci de spirite cutezatoare au dat tot ce aveau mai bun pentru stiinta. Tipa era inca mai mult sau mai putin dispusa, dar cercetatorilor le era foame, magnetofoanele ramasesera fara banda, camerele fara casete iar nevestele ingrijorate incepusera sa le telefoneze sotilor la laborator.

Si subiectul experimentului nu a obosit ?
Rapoartele oficiale o descriu „obosita, dar fericita”. Ne intrebam cate orgasme ar fi putut avea fara reflectoare, camere video, magnetofoane si observatori atenti.

De fapt, orgasmul la femei poate fi de mai multe feluri. Orgasmele masculine sunt de tipul totul-sau-nimic — o acumulare imensa de tensiune urmata de o usurare exploziva. Femeia are si ea acest gen de orgasm, dar este capabila si de cele mai putin intense.

Asta inseamna o serie de puncte culminante care constau intr-o crestere rapida a tensiunii urmata de o relaxare la fel de rapida si de o alta trecere imediata spre apogeu. Este ca o piatra plata care trece razant pe suprafata valurilor. Apogeurile si relaxarile nu sunt niciodata la fel de profunde ca
intr-un orgasm total, dar se spune ca este o experienta la fel de satisfacatoare. Majoritatea orgasmelor multiple ale femeii sunt de acest tip.

Orgasmul la femei este un lucru foarte interesant de studiat si observat de catre partener, astfel putand sa intelegi mai bine ce iti stimuleaza cel mai tare partenera si sa ii provoci de fiecare data placeri tot mai mari si mai satisfacatoare.