Barbatul viseaza la orgasmul simultan. El este cel care il poate provoca. in mod progresiv poate sa creasca gradul de excitare al partenerei prin preludiu si penetrare prelungita. Acum excitarea femeii este la apogeu si el o simte gata sa decoleze. Atunci isi declanseaza miscarile, orgasmul izbucneste si ejacularea odata cu el. Femeia percepe dintr-odata teribila placere a barbatului, miscarile accelerate, respiratia precipitata, simte ca penisul a devenit hiperfierbinte si hipermagnetic si ca freamata, se zbate si expulzeaza un lichid cald care-i inunda pantecele, in timp ce barbatul o strange cu putere. Atunci, in culmea excitarii, isi dezlantuie corpul si orgasmul tasneste.

Este un alt mod de a atinge comuniunea orgasmica: barbatul face dragoste intr-un fel in care aduce partenera la un nivel inalt de excitatie. Atata timp cat femeia nu ajunge aici, isi controleaza ejacularea. Dar atunci cand simte ca femeia incepe sa participe, isi accelereaza miscarile pentru a recupera si a izbucni impreuna.

A avea orgasm simultan este una dintre experientele cele mai marcante, aceea de a se dezlantui impreuna, de a dansa frenetic impreuna, de a striga, a respira impreuna, a imparti o placere extrema si o stare de constiinta sublima, formata din unire si din fericire. Este fuziunea traita absolut.

Totusi, acesta nu trebuie sa fie scopul unirii: nu este intotdeauna usor de atins; si apoi trebuie sa spunem ca atunci cand te afli in propriul orgasm nu poti fi cu totul atent la orgasmul celuilalt, or, a-si vedea partenerul traindu-si constient placerea suprema este un eveniment extrem de important. Deci este mai bine, de cele mai multe ori, ca fiecare sa aiba orgasm, rand pe rand.

Sa se inceapa prin orgasmul femeii (unul sau mai multe), caci barbatul, dupa orgasm, intra in faza refractara in care dorinta si erectia scad, si cand totul se termina pentru barbat se termina si pentru femeie. Barbatul trebuie sa gestioneze timpul, astfel incat femeia sa se excite si sa aiba cateva orgasme. La sfarsit isi va acorda si el, daca hotaraste acest lucru, un orgasm personal cu ejaculare. Este o optiune. Mangaierea interioara fara ejaculare este o alta.

Orgasmul simultan prin stimularea si excitarea femeii de catre barbat este foarte usor de controlat, singurul lucru de care aveti nevoie este de practica.