window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

PRO Longer

90lei

Stoc epuizat

Scapa de teama unei ejaculari nedorite folosind crema ProLonger antiejaculare rapida. Aplicata cu doar cinci minute inainte de contact, ajuta barbatul sa-si mentina erectia puternica pentru o perioada mai lunga de timp.

Stoc epuizat

Descriere

ProLonger sub forma de crema ofera un control deosebit asupra fenomenului de ejaculare rapida, prin eliminarea sensibilitatii. Aplicata cel mai devreme cu 5 minute inainte de contactul sexual, placerile si experientele sexuale vor fi amplificate cu succes fara teama ejacularii rapide. Intrucat sensibilitatea la nivel penian va fi tinuta sub control, erectia puternica dobandita inainte de penetrare se va mentine constant pana in momentul ejacularii, moment care va putea fi de-acum controlat. Continutul generos al unui tub de 60 ml, face ca ejacularea rapida sa fie tinuta la distanta pe o perioada lunga de timp. Un astfel de produs, folosit cu regularitate, duce in timp la scaderea sensibilitatii penisului, barbatul ajungand astfel sa redevina la performantele sexuale de dinainte sa se confrunte cu teama ejacularii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PRO Longer”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top