Stii ca penetrarea directa din timpul sexului este calea cea mai ineficienta de a-i provoca unei femei orgasm? Este adevarat. Barbatii si femeile sunt construiti diferit cand vine vorba de sex. Este mult mai usor sa stimulezi un barbat pana sa atinga orgasmul, decat o femeie. Totusi, cand o femeie ajunge la orgasm, de obicei o face cu mai mare intensitate decat barbatii.
Nu este usor sa aduci o femeie la orgasm numai prin contact sexual. De fapt, majoritatea femeilor pot atinge climaxul prin masturbare, decat facand sex! Asadar care sunt trucurile prin care poti fi sigur ca ajunge la orgasm? Citeste in continuare – aceste sfaturi o vor stimula la maxim…

Sfaturi orgasm – “Emotiile in tandem”
Barbatii si femeile sunt diferiti deoarece barbatii pot atinge orgasmul in aproape orice situatie. Este mai usor pentru femeie sa atinga orgasmul daca dezvolta un atasament emotional sau incredere in barbatul cu care este. Spunand asta, este important sa te asiguri ca femeia ta se simte confortabil si ca este satisfacuta. O sesiune rapida pentru tine, nu va avea alt rezultat decat sa o lase total nesatisfacuta!

S-ar putea sa crezi ca o cunosti pe partenera ta, atat pe dinauntru cat si pe dinafara; daca are un orgasm real; daca este complet excitata. Dar in realitate, nu este atat de simplu. Primul secret pentru ca o femeie sa atinga orgasmul, este sa faci dragoste cu ea pasional si sa nu o tratezi ca pe un obiect sexual, asteptand sa-ti satisfaca dorintele sexuale.
Orgasmul feminin ar trebui tratat intr-o maniera delicata si ar trebui sa lucrezi la obtinerea lui. Secretul pentru provocarea orgasmului la orice femeie, consta in construirea anticiparii erotice pana la punctul in care tanjeste dupa tine, spre deosebire de un contact sexual in graba.

Sfaturi orgasm – “Saruta pentru a provoca”
Simplul act al sarutului poate aduce o femeie la orgasm, daca este facut corect. De aceea, ai putea intelege cat de placut este simplul act al sarutului pasional, pentru o femeie. Asadar, inainte sa incepeti sa faceti dragoste, rasfatati-va cu saruturi pasionale. Nu te grabi in a o saruta lent si pasional. Sarutul poate activa simturile si o poate chiar infierbanta. Provoac-o, facand-o sa te doreasca.

Sfaturi orgasm – stimularea clitorala
Clitorisul unei femei este instrumentul cheie in provocarea unui orgasm. De aceea, felul in care stimulezi aceasta zona super erogena, este esential. Vezi tu, cand o femeie nu este excitata corespunzator, atingerea sau stimularea clitorisului poate fi inconfortabila. Trucul este sa o stimulezi indirect inainte. Incearca sa treci cu degetele peste fiecare parte a pielii care acopera clitorisul si mangaie-i aceasta portiune cu degetul mare. Cand se excita, o vei simti cum va respira mai repede si zona clitorisului se va umfla. Atunci vei stii ca este pregatita pentru mai mult.

Sfaturi orgasm – Ritmul pentru sex
Multi barbati se insala ca femeile sunt conectate la viteza si ritmul lor. Acest lucru este un lucru fals. Cum o atingi si o mangai poate varia ca viteza, dar ritmul nu ar trebui schimbat. Incepand contactul sexual lent, este o modalitate minunata de a o infierbanta. Pe masura ce avansati, femeile prefera ca viteza (inclusiv cea a penetrarii) sa creasca treptat, culminand cu orgasmul. Dar asigura-te ca ritmul in general ramane la fel.

Sfaturi orgasm – “Alunecarea dorita”
Multi barbati se rezuma la miscari drepte ale penetrarilor in timpul sexului si se intreaba de ce partenerele lor nu au niciodata orgasm. Indiferent de cat de dur sau de adanc o penetrezi, nu o vei putea stimula suficient incat sa ajunga la orgasm. Modalitatea potrivita de penetrare este aceasta: in loc sa o faci drept inainte, incearca o miscare de alunecare, folosindu-ti soldurile pentru a mima o miscare de rotatie. Acest lucru functioneaza minunat pentru ea deoarece ridicatura ta pubica, ii va atinge clitorisul, in timp ce penisul ii va stimula punctul G si astfel, va fi suficient de stimulata pentru a atinge climaxul.

Nu te mai gandi la performantele tale sexuale! Concentreaza-te asupra a ceea ce simte ea. Odata ce vei vedea ca se simte minunat cand ii faci favoruri sexuale, vei fi destul de sigur pe tine si astfel vei reusi ceva la ce majoritatea barbatilor esueaza – sa-i oferi o serie de orgasme intense!