window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Spanische Fliege

70lei

Stoc epuizat

Tabletele Spanische Fliege, cu rol de excitare sexuala la femei si barbati, ofera predispozitia maxima de care ambii parteneri au nevoie pentru un contact sexual de  durata. Aceste mini-tablete se pot dizolva si in bautura.

Stoc epuizat

Descriere

Spanische Fliege tablete, un excelent afrodisiac natural pentru stimularea sexuala rapida a femeilor si barbatilor. Cu extract din lemn de potenta, trezeste simturile sexuale ale barbatului, acesta reusind sa ofere partenerei momente de intimitate memorabile. De asemenea, apetitul sexual scazut al femeii este eliminat cu eficienta, crescand astfel dorinta pentru sex mai rapid ca niciodata. Spanische Fliege este un afrodisiac ambisex.

Aceste tablete afrodisiace ambisex pot fi administrate ocazional dar si sub forma de tratament pentru o viata sexuala armonioasa. Cele 30 tablete, vor aduce o dispozitie sexuala marita ambilor parteneri, eliminand astfel monotonia din dormitorul conjugal. Spanische Fliege este un afrodisiac natural care nu are contraindicatii, putand fi consumat chiar si de catre persoanele cu diabet.

Mini – tabletele Spanische Fliege se administreaza cu o ora inainte de activitatea sexuala, si sunt rapid solubile in orice bautura.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spanische Fliege”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top