window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Spanische Fly

55lei

Stoc epuizat

Afrodisiac natural Spansiche Fly cu rol de crestere apetit sexual la femei si barbati. Sprijina viata sexuala, ajuta la dobandirea unor orgasme mai puternice, inlatura monotonia din viata de cuplu.

Stoc epuizat

Descriere

Spanische Fly, in traducere Musca Spaniola, este cunoscuta ca fiind un afrodisiac folosit inca din cele  mai vechi timpuri. Acesta era secretul anticilor, pentru ca relatiile sexuale sa fie cat mai condimentate posibil. Picaturile Spanische Fly creste apetitul sexual al ambilor parteneri si ofera energia necesara de care are nevoie organismului in timpul actului sexual, mentinandu-te in forma maxima pana la capat.

Aceste picaturi afrodisiace cu rol de stimulare glande sexuale, aduca o pata de culoare in viata sexuala a ambilor parteneri. Spanische Fly este recomandat in special in cazurile de frigiditate, potenta scazut precum si in cazurile in care partenera ajunge la orgasm intr-un timp foarte lung dupa preludiu. Spaniche Fly se poate strecura usor in orice tip de bautura, dizolvandu-se rapid, fara a lasa vreo urma de miros sau culoare. Poate fi folosit chiar si in bauturile alcoolice.

Spanische Fly afrodisiac pentru ambii parteneri, ofera un apetit sexual ridicat, stimuleaza vizibil glandele sexuale feminine si masculine. Se administreaza cel mai devreme cu 30 minute inainte de contactul sexual.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spanische Fly”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top