window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Energon ejaculare precoce penis

69lei

Spray-ul Energon are in compozitia sa un desensibilizator topic local ce actioneaza asupra glandului penian in doar cateva momente de la aplicare. Acest spray are rolul de a prelungi durata actului sexual, oferind in acelasi timp si o marire potenta penis.

Descriere

Spray-ul Energon are in compozitia sa un desensibilizator topic local ce actioneaza asupra glandului penian in doar cateva momente de la aplicare. Acest spray are rolul de a prelungi durata actului sexual, oferind in acelasi timp si o marire potenta penis. Se stie ca ejacularea precoce este cel mai temut dusman al barbatului in ceea ce priveste activitatea sexuala. Rolul lui Energon este de a tine la distanta acest fenomen nedorit, astfel, durata actului sexual este automat prelungita, momentul ejacularii aparand doar cand barbatul sau cuplul isi doreste acest lucru. Este important a nu se asocia momentul ejacularii cu orgasmul asteptat, datorita acestei disfunctii sexuale – ejacularea precoce sau ejacularea rapida – barbatul nu se mai poate bucura ca si pana acum de clipele intense de placere. Spray-ul Energon ofera barbatului increderea de care are nevoie pentru a se simti barbat pana la capat! In timpul penetrarii, acesta va avea o mai buna concentrare asupra partenerei, lasand la o parte teama fenomenului de ejaculare precoce. Energon este recomandat persoanelor care au deja o ejaculare rapida in majoritatea contactelor sexuale, dar si celor care vor sa obtina adevarate performante sexuale cu partenera lor. Este bine ca tratamentul cu Energon spray sa fie aplicat inca la primele simptome ale aparitiei fenomenului de ejaculare precoce, astfel, se evita aparitia disfunctiilor sexuale cum ar fi disfunctia erectila sau potenta scazuta. Spray-ul Energon nu creeaza dependenta si nu irita penisul. Aproximativ 3 pulverizari in jurul atei penisului, cu pana la 10 minute inainte de penetrare sunt suficiente pentru a prelungi actul sexual dorit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Energon ejaculare precoce penis”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top