window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Stop Ejaculation

45lei

Stoc epuizat

Majoritatea barbatilor sufera de simptomele de ejaculare prematura, iar efectele variaza de la individ la individ, insa rezultatele create de ejaculare sunt aceleasi: frustrare si tensiune in relatiile sexuale. Stop Ejaculation va scadea sensibilitatea, eliminand toate problemele pe care lipsa controlului ejacularii le are asupra penisului tau si asupra vietii tale sexuale.

Stoc epuizat

Descriere

Imposibilitatea de a mentine erectia penisului din cauza fenomenului de ejaculare prematura va poate cauza numeroase probleme, probleme pe care crema Stop Ejaculation le rezolva fara nicio ezitare. Stop Ejaculation are efecte vizibile puternice asupra penisului tau, dar iti pastreaza secretul in taina nelasand pe nimeni sa isi dea seama ca ai folosit un produs special pentru ejaculare prematura, lucru pe care il doresti pentru a nu iti trada incapacitatea de a pastra erectia pana atunci cand doresti.

Nu trebuie sa faci nimic decat sa aplici crema Stop Ejaculation pe penisul decalotat si curatat in prealabil si sa masezi usor capul penisului cu o cantitate de marimea unui bob de mazare pana cand aceasta este absorbita in piele si dispare. Efectul de intarziere ejaculare prematura se va face simtit si il veti constientiza in 1-2 minute de la aplicare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stop Ejaculation”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top