Unii barbati se confrunta cu o problema destul de delicata in ceea ce priveste viata sexuala si anume ejacularea precoce. Chiar daca este tratabila, din pacate aceasta poate afecta viata de cuplu si mai mult, ar putea duce la altfel de probleme in randul barbatilor, scazandu-le stima de sine daca nu sunt luate masuri din timp. Si cu cat mai mult stres se acumuleaza, aceasta problema se intensifica.

Ejacularea precoce este practic o dereglare sexuala care se produce chiar in primele minute de la inceperea contactului intim, intalnita la un procent destul de ridicat la barbati, cel mai des afectandu-i pe cei de peste 40 de ani. Se stie ca stresul ar fi una dintre principalele cauze, insa ejacularea precoce poate fi declansata si in urma unor probleme medicale sau ai altor factori neuropsihici.

Noi venim in rezolvarea acestei probleme intr-un mod eficient, cu o solutie care ofera rezultate pozitive dovedite prin intermediul spray-ului Stud Forte / Stud 100 care sustine erectia si ajuta barbatii sa controleze momentul in care ejaculeaza multumita principalului ingredient activ, lidocaina. Stud Forte / Stud 100 este un spray eficace, functionand inca de la prima pulverizare. Se aplica insa cu 5 minute inainte de contactul sexual, pentru a-i da posibilitatea de a fi absorbit in piele, astfel atingand rezultatele optime dorite, iar penisul nici nu trebuie sa fie in erectie in momentul aplicarii, Stud Forte / Stud 100 fiind atat de bun!

Stud Forte / Std 100 vine in ajutorul barbatilor care doresc sa isi pastreze o erectie constanta pe toata durata actului sexual. Reduce sensibilitatea vizibil, prelungeste durata actului sexual, pastrand erectia intensa pana in momentul in care barbatul doreste sa atinga climax-ul. Orice barbat viseaza la o partida de sex de neuitat, chiar daca majoritatea nu vrea sa recunoasca. Si daca exista un produs care ofera posibilitatea unui act sexual de lunga durata fara sa afecteze erectia si sa aduca acel „final fericit” pe care toti si-l doresc, de ce sa nu foloseasca spray-ul nostru Stud Forte?

Printre beneficiile pe care le aduce Stud Forte / Stud 100 se mai numara si eliminarea instalarii unor potentiale disfunctii sexuale care pot aparea de-a lungul timpului in randul barbatilor, spray-ul actionand deci ca un tratament. Poate fi utilizat si de cei care doresc sa isi surprinda partenera, oferindu-i orgasmele multiple la care viseaza orice femeie. Spray-ul nostru Stud Forte / Stud 100 este deci alegerea perfecta pentru o viata sexuala mai buna!

Care este diferenta dintre spray Stud Forte si Stud 100? Desi functioneaza pe acelasi principiu, Stud Forte este intr-o varianta usor mai concentrata, fiind nevoie de mai putine pulverizari inainte de un contact sexual, raportul putand fi de asemenea de o mai lunga durata.