Cine nu a auzit inca de faimoasa solutie chinezeasca Chinese Brush? Cunoscuta si sub alte denumiri precum Suifan, Seifen, Micul chinez, solutia Chinese Brush dateaza de peste 500 ani, avand deja o reputatie majora in tratamentele pentru intarzierea ejacularii precoce. Se spune ca estentele puternice se regasesc in sticlute mici, iar in cazul lui Chinese Brush este cat se poate de adevarat: eficienta rapida in combaterea ejacularii precoce, cu doar o picatura!
Suifan, Seifen, Chinese Brush are un ambalaj practic, ce permite purtarea lui in orice buzunar. In interiorul sticlutei se afla si un betisor care este atasat de capacul de protectie al acestuia, cu ajutorul caruia se face si aplicarea. Inainte de a folosi Suifan, Seifen, Chinese Brush, se recomanda agitarea solutiei: fiind din extracte naturale din plante, compozitia sa nu este omogena.
Suifan, Seifen, Chinese Brush solutie antiejaculare precoce poate fi folosita cel mai devreme cu 30 minute inainte de contactul sexual, efectul acestuia durand pana la 4 ore. Zona de aplicare va fi intotdeauna ata penisului, de-o parte si alta, evitand ca solutia antiejaculare precoce sa intre in uretra. In momentul aplicarii lui Suifan, Seifen, Chinese Brush, penisul nu este obligatoriu sa fie in erectie, este importanta insa decalotarea acestuia pentru a putea avea acces la intreaga suprafata de aplicare. Se recomanda spalarea penisului sau stergerea sa cu un servetel umed, inainte de contactul sexual.
Suifan, Seifen, Chinese Brush solutie antiejaculare precoce are un efect de durata, garantat si este ideal in cazurile in care barbatul nu detine controlul absolut in timpul contactului sexual. Poate fi folosita cu regularitate ca si tratament ejaculare dar si doar ocazional pentru performante sexuale marite.