window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Viamax Hot

75lei

Viamax Hot crema pentru femei vine in intampinarea toturor care vor sa scape de aceasta problema in patul conjugal. Iar pentru ca nu intotdeauna este suficienta doar dorinta de a face sex.

Descriere

Fiindca apetitul sexual scazut al femeii afecteaza si viata de cuplu, Viamax Hot crema pentru femei vine in intampinarea toturor care vor sa scape de aceasta problema in patul conjugal. Iar pentru ca nu intotdeauna este suficienta doar dorinta de a face sex, Viamax Hot este crema pentru stimularea clitorisului care face in acelasi timp sa creasca si dorinta de penetrare. Cu aceasta crema stimulatoare femei, dorinta trupeasca va creste vizibil, oferind in acelasi timp si lubrifierea vaginului de care acesta are nevoie la penetrare. Crema pentru cresterea apetitului sexual la femei are o consistenta cremoasa, fina, fiind usor de aplicat si masat. Contractiile puternice ale vaginului se vor resimti asupra penisului, ceea ce cu siguranta va creea o placere intensa si partenerului. In plus, orgasmul nu se va lasa foarte mult asteptat, iar acesta va deveni ma intens ca niciodata.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viamax Hot”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top