Zonele erogene ale femeii reprezinta pentru orice barbat un secret ce trebuie deslusit, ce trebuie explorat si mai ales observat pentru a cunoaste cat mai bine partenera si pentru a oferi cele mai intense senzatii. Citeste articolul nostru si invata totul despre zone erogene pe care le poti stimula atunci cand vrei sa iti innebunesti partenera cu placeri nebanuite.

Parul 
Jocul cu parul femeii poate produce diferite sentimente placute. incepeti prin a va plimba usor degetele prin parul ei, facand usoare presiuni.

Gura
Buzele sunt printre cele mai sensibile parti ale corpului, mai ales buza superioara si partea dintre buza si nas. E indicat sa va miscati incet si cu delicatete spre aceasta zona a fetei, alternand saruturile pe buza superioara si pe cea inferioara, in acelasi timp, folositi usor limba pentru a umezi toata zona.

Gatul

Foarte multa tensiune si stres se acumuleaza in zona gatului. Un masaj e un mod extrem de relaxant si stimulator de detensionare si netezire a caii spre contactul intim pentru cuplu. Pe ceafa exista fire de par foarte fine care pot produce un sentiment placut atunci cand sunt atinse bland sau se sufla asupra lor.

Spatele
Pe spate exista o mare concentrare de terminatii nervoase. Cu blandete, zgariati spatele partenerei cu unghiile, prin miscari incete si delicate, sau plimbati o pana pe spatele ei, ceea ce poate fi foarte excitant. Partea superioara a feselor este una dintre cele mai sensibile parti ale corpului uman, asa ca prin masarea acestei zone dispare tensiunea acumulata in spate, ceea ce permite fluxul unei cantitati
sporite de sange spre organele sexuale. Barbatul poate pune ulei de masaj pe spatele partenerei si apoi se poate intinde si el pe spatele ei cu fata in jos. Din aceasta pozitie, el isi poate folosi abdomenul sa se frece bland de spatele ei. Apoi se poate intoarce astfel incat sa stea spate in spate pastrand stimularea puternica in aceste zone erogene.

Sanii 
Nu va indreptati direct spre sanii femeii, intai acordati atentie zonei de sub sani si celei dintre ei. Folosind palmele, faceti miscari circulare pe partea superioara a sanilor. incercati sa-i puneti un cub de gheata pe sani si apoi sarutati-i si respirati pe ei.

Fesele 
Barbatul trebuie sa spuna intotdeauna lucruri frumoase despre fesele femeii cand le mangaie, deoarece sunt o zona garantata pentru preludiu. Cand sunt apasate, pelvisul e impins in fata, creand un sentiment placut de presiune. Cu blandete, faceti miscari circulare cu podul palmei, poate chiar accelerand ritmul. Se pot incerca si altfel de stimulari erotice cum ar fi muscarea usoara a feselor.

Zona inghinala si clitorisul
Folosind palma, barbatul poate face presiune asupra intregii zone genitale a partenerei, modificand atat ritmul, cat si apasarea. Imaginand cadranul unui ceas, cu clitorisul la 12, puneti degetele la ora 4 si 8 unde sunt niste noduli nervosi foarte sensibili. Cu blandete, frecati zona cu miscari circulare lente. Aceasta va stimula ambele parti ale clitorisului mai direct. Apoi, mutati-va limba intre pozitiile 6 si 12, trecand-o peste clitoris inainte de a prinde clitorisul intre buze. Aceste zone erogene sunt parti sensibile la care orice femeie va reactiona placut, asadar nu poti gresi niciodata.

Perineul
Orice e nou e excitant. Zona dintre anus si vagin (perineu) e de obicei teritoriu neexplorat, asa ca avansarea in aceasta zona e extrem de sugestiva. Perineul e si el plin de terminatii nervoase deoarece e format din aceeasi piele ca labiile. Aceasta este o zona care poate fi mangaiata de sus in jos.

Punctul G
Barbatul nu ar trebui sa fie foarte nerabdator sa-si introduca degetul in vaginul partenerei. Ar trebui sa faca asta doar daca accesul e facil. Apoi, cu palma indreptata in sus, trebuie sa-si miste degetul ca si cum ar face semn cuiva sa se apropie. in acest fel el va mangaia interiorul vaginului.

Acum cunosti totul despre aceste zone erogene ale femei, asadar ramane la alegerea ta ce parti sensibile hotarasti ca trebuie stimulate, noi iti uram distractie placuta si cat mai multe orgasme puternice.