window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Cantharis Plus

42lei

Cantharis este un afrodisiac excitant puternic ce mareste libidoul la femei si barbati, oferind sansa de a experimenta noi senzatii in pat. Se dozeaza usor, iar continutul sau se poate administra in orice fel de bautura.

Descriere

Cantharis Plus picaturi este un afrodisiac cu rol de crestere apetit sexual, destinat ambilor parteneri. Substanta activa are efect maxim atunci cand incepe sa se elimine din organism, provocand o mancarime organelor genitale. Cantharis Plus picaturi sunt usor de strecurat in toate tipurile de bautura, inclusiv cele alcoolice, fara a se detecta prezenta acestora.

Picaturile pentru sex, Cantharis Plus sunt recomandate persoanelor care au un interes scazut pentru activitatea sexuala, oferind astfel toate ingredientele necesare pentru ca monotonia sa dispara din viata de cuplu. Acest afrodisiac excitant este cel mai raspandit in intreaga lume, reusind astfel sa readuca echilibrul necesar pentru o viata sexuala activa. Se pot consuma ocazional dar si sub forma de tratament pentru eliminare frigiditate sau prevenire disfunctii sexuale.

Cantharis Plua se administreaza cel mai devreme cu 30 minute inainte de contactul sexual. Dorinta sexuala va fi mai mult decat vizibila, satisfacerea fiind de partea ambilor parteneri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cantharis Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top