window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Spray erectie rapida Maxi Erect + Atlant Gel masaj potenta si erectie

95lei

De ce sa nu te bucuri de beneficiile unei partide de sex satisfacatoare, cand solutia pentru o erectie puternica este atat de usor de obtinut ? Maxi Erect cu o formula noua imbunatatita si mai concentrata, te ajuta sa uiti de eventualele neplaceri pe care le poti avea fiind un prieten de nedajde ce te va sustine oricand. Maxi Erect vine intr-un ambalaj practic, ermetic, un tub de aluminiu cu un pulverizator usor de purtat si administrat.

Gelul Atlant vine in completare atunci cand se doresc performante sexuale de durata, fiind un bun stimulator al erectiei si potentei. Aplicat zilnic sau doar ocazional, chiar si impreuna cu Spray erectie Maxi Erect, pachetul atractiv va aduce imbunatatiri in viata intima de care are nevoie orice cuplu.

Descriere

Atunci cand ai nevoie de o erectie rapida si simti ca acest lucru s-ar putea intampla mai satisfacator decat se intampla de obicei, cu siguranta ca ai nevoie de Maxi Erect cu o formula noua concentrata sub forma de spray pentru erectie penis. Acest produs pentru erectie actioneaza in cateva minute de la aplicare si credem noi ca efectul nu te va lasa indiferent. Controleaza erectia iar virilitatea va deveni de partea ta.

Aceasta este alternativa pentru momentele in care erectia intarzie sa apara sau ejacularea devine intarziata.  Maxi Erect nu poate sa aiba efecte secundare, fiind un produs sigur pentru folosire. Se aplica minim o pulverizare pe capul penisului, iar daca considerati ca doriti un efect si mai puternic puteti aplica pana la patru pulverizari, distribuind uniform solutia. Maxi Erect pentru erectie se foloseste doar pe penisul curat fara mucozitati sau alte secretii.

Pentru o mai buna sustinere a erectiei si potentei, acest produs vine in oferta impreuna cu Atlant Gel, un produs cu aplicare locala ce sprijina activitatea sexuala a oricarui barbat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spray erectie rapida Maxi Erect + Atlant Gel masaj potenta si erectie”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top