window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133432434-1');

Stud 100

49lei

Stoc epuizat

Spray Stud 100, anti ejaculare precoce, desensibilizeaza ata penisului si reduce riscul aparitiilor unor disfunctii sexuale nedorite. Se pulverizeaza cel mai devreme cu 5 minute inainte de contact. Efectul este imediat si de durata.

Stoc epuizat

Descriere

Stud 100 spray impotriva ejacularii precoce, este un produs pe baza de lidocaina care ajuta la o intarziere ejaculare eficienta pana in momentul in care barbatul doreste sa obtina un orgasm puternic. Datorita faptului ca nedorita ejaculare precoce este tinuta la distanta pe tot parcursul actului sexual, barbatul isi sporeste increderea in sine iar performantele sexuale devin maxime.

Cu Stud 100 spray, teama de a ejacula precoce va disparea complet. Aplicat cu doar cateva minute inainte de penetrare, eficienta acestui spray pentru impotriva ejacularii precoce se mentine maxima pana la sfarsit. Stud 100 se recomanda barbatilor care au un raport sexual de scurta durata, sau pur si simplu vor sa ofere partenerei clipe mai lungi si mai intense de placere. Stud 100 pentru ejaculare, ofera in acelasi timp si o erectie penis constanta dupa penetrare.

Spray Stud 100 poate fi folosit si sub forma de tratament impotriva ejacularii precoce. Dupa folosire, barbatul va obtine o potenta penis crescuta. Nu are contraindicatii, iar la aplicare, penisul nu trebuie obligatoriu sa fie in erectie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stud 100”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Go to Top