Ca si in cazul femeilor exista zone erogene care pot fi folosite pentru a mari placerea din timpul preludiului. Aceste zone excitante reprezinta puncte pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca si sa le foloseasca in avantajul personal in relatia cu un barbat.

Asadar daca orice parte a suprafetei pielii barbatului intra in contact cu corpul partenerei, se vor produce sentimente de dorinta. Chiar daca barbatul raspunde la contact oral cu gatul, gura, pieptul, talia, organele genitale, zona inghinala, interiorul coapselor, zonele excitante cele mai sensibile cat si sexul e concentrat asupra gurii si penisului.

Capul
Masajul scalpului il face sa se simta relaxat, ceea ce e recomandat atat la inceputul, cat si la sfarsitul raportului sexual. Folositi degetul mare pentru a masa capul partenerului cu miscari circulare si nu uitati de tamplele lui si mijlocul fruntii.

Urechile
Urechile sunt o parte foarte sensibila a corpului si, contrar opiniei comune, urechile barbatului sunt mai sensibile decat ale femeii. Exista doua parti ale urechii care sunt deosebit de sensibile la ambele sexe: lobul urechii si zona din spatele urechilor. Indiferent de sexul partenerilor, urmatoarea tehnica adesea functioneaza: introduceti limba in urechea partenerului si conturati mici cercuri cu ea. Apoi lingeti lobul urechii si luati-l intre buze. Puteti repeta aceste miscari si sa le alternati cu mangaierea altor parti ale urechii cu limba sau buzele.

Gura 
Sensibilitatea buzelor duce la cresterea excitatiei, facandu-le sensibile la atingerea si mangaierea cu buzele partenerei sau cu o alta parte a corpului. Limba permite oricarei parti a corpului sa fie mangaiata si pentru multi oameni preludiul devine astfel mai senzual si excitant.

Gatul, ceafa si umerii 
Folosind mainile sau gura, puteti stimula aceste zone deosebit de sensibile provocand puternice sentimente de placere, in cazul barbatilor, trebuie sa mangaiati mai tare, pielea lor fiind mai groasa. Multi barbati interpreteaza de asemenea miscarile agresive cu gura drept un semn de excitatie. Cu cat apasati mai tare pe gatul barbatului, cu atat mai multa placere va simti.

Pieptul
Pieptul barbatului raspunde la stimuli, dar mai putin decat al femeii. Sanii femeii sunt foarte sensibili si constituie un epicentru al placerii sexuale. Pieptul barbatului poate fi stimulat intr-o varietate de moduri: poate fi mangaiat, masat, lins, sarutat etc.

Spatele
Pe ambele parti ale coloanei exista o serie de nervi care pot fi stimulati, fie manual, fie oral, cu o miscare sus-jos. in fata zonei sacrale, exista o zona mai sensibila decat restul unde spatele si posteriorul se unesc.

Zona inghinala
Zona inghinala e o zona deosebit de sensibila pentru barbati reprezentand una dintre cele mai sensibile zone erogene. Plimbati-va degetele peste aceasta, folosind o miscare blanda, ca de masaj, de la sold spre coapsa interioara, in timp ce ii sarutati partea anterioara a coapsei. Miscati-va incet degetele peste intreaga zona pana ajungeti la limita inferioara a testiculelor. Apasati-i perineul de cateva ori. Aceasta tehnica poate fi un preludiu excelent pentru sexul oral.

Fesele
Fesele contin o sumedenie de terminatii nervoase care pot fi stimulate cu usurinta folosind miscari usoare ale palmei. Odata excitat, il puteti innebuni de dorinta plesnindu-i, ciupindu-i, muscandu-i sau masandu-i fesele. Daca faceti sex in pozitia misionarului, ii puteti mangaia fesele, le puteti ciupi sau strange tare. Nu uitati ca unul dintre locurile preferate ale barbatului este locul unde se intalnesc spatele si fesele lui. Cel mai bine e sa folositi ambele maini pentru a stimula aceste zone excitante.

Anusul 
Aceasta e o zona de o sensibilitate deosebita pentru barbat si pentru femei deopotriva. Cel mai bine e stimulat cu miscari fine si circulare ale degetelor sau cu limba.

Organele genitale
Organele ambelor sexe merita o atentie deosebita din moment ce au un mare numar de terminatii nervoase, iar stimularea acestor zone erogene provoaca cea mai intensa excitare sexuala.

Zonele erogene ale barbatilor pot fi stimulate foarte usor tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici lucrurile invatate mai sus cu pasiune, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate, de aceea va putem garanta o partida de amor de nota 10.